Monday, 8 August 2011

sorry sayang ,,

cyunx !! sorry gilak2 yang ,, mek emosi indah eyhh ,, sorry k ,, mek akan try pham tak yunx ,, mek pn dh fkir msak2 n dah nngis pn muhasabah dri mek ,,, tdik ceramah kaunseling ya dh mnyedarkan mek ,, maafkan mek syg ??? syg ,, mek slah bah coz xpham tak ,, mek mntak maaf yunx ,, sorry gilak2 yunx ,, pztowk mek akan brubah yunx ,, mek dah start polah jdual k mek blaja n mulakan dgn yg bru ,, mek ttp syg tak ,, mek akan dgr kt kta tak yg ,,mek xkan men2 gik pztowk ,, mek xkan ekot kwn yg xmowk trun solah gik , mek akan salu trun solah yunx ,, mek akan spend tyme gan buku gik pztowk yunx ,, hope yunx pham k ,, cyg akan post kat blog jawk ,, mek jrng on9 jwak lak yunx ,, no tyme 4 me gik ,, 97 hari gik yunx ,, msa akan cpt berlalu ,, aritowk mek akan cyap kan kja yg tertunggak o tertangguh ,, mek xpat nak men2 gik yg ,, mek just post lam blog kita jak ,, x kat fb gik k ,, mek mowk tak tauk ,mek syg tak ,, mek ttp nggu tak yunx ,, towk msa kita kejar cita2 lowk yunx arhh ,, wish me a good luck my dear ! mek syg tak ,, ingt ya k ,, mek janji xkan berolah kt ctowk ,, mek akan tngu tak bah yunx ,, ya janji mek gan tak ,, tak kt cya jga drik ,, mek akan mcz n kol  tak after mek biz study la k ,, tak pn boh lupak jga kesihatan ya ,,, polah kja ,, jgn mlas ,, psal lam tdik mek mntak maaf sali gik yunx ,, mek sa serba salah jawk eyhh ,, mek mnas xtentu psal yunx ,, mek khilaf bah yunx ,, sorry yunx ,, mek sayang tak ! mek nak nngis jawk bca d post tak tek ,, pergorbanan tak kt mek sgt besar yunx ,, mek hrgai yunx ,, mek janji akan wat yg terbaek ! syg SYAFEEQ ,, mmmuuuuuaaaahhhhh

No comments:

Post a Comment