Wednesday, 27 July 2011

HAPPY BIRTHDAY MY BELOVED ONE
SELAMAT HARI LAHIR MEQ UCAPKAN ...HARI TOK, GENAP UMO TAQ 17 TAUN...HEHE.. DH MENINGKAT DEWASA.. ERMM, TBA MSA UNTUK TAQ BLAJA JDI MATANG CKIT TPI SIFAT KANAK2 YA JGN DIBUANG..SWEET YA TAUK X..AHHA...
MEQ DOAKAN TAQ SIHAT SELALU DI SAMPING KELUARGA...
THEN, SMOGA ALLAH MENCURAHKAN REZEKI DAN KEJAYAAN PADA ITAQ...MUDAHKAN JALAN HIDUP TAQ.. N INSYAALLAH, TURUNKAN HIDAYAH LAM ATI ITAQ AGAR DPT BWAK MEQ KE JALAN YANG BENAR DAN DIREDHAI ALLAH... KMK MDH CMYA SBB MEQ TOK DAH XMCM DLOK...XRJIN SOLAT GIK..HARAPAN MEQ, TAQ BIMBING LAH KMK AGAR MEQ AMALKAN APA YG PERNAH MEQ AMALKAN SBLM TOK.. PASYA, INGATKAN KMK MUN KMK LALAI... SMOGA HARI TOK, HARI YG GEMBIRA LAM HDUP TAQ YUNX...MEQ SENTIASA MOK KTK HEPI, XMOK TAQ SDIH2..MEQ NK MINTAK MAAP WAK SBB DPT WISH JAK, P XDA HADIAH... BKN MEQ XMOK BRIK N BKN MEQ KDEKUT...TPI BGI MEQ HADIAH NGAN WISH YA XPENTING..APA YG PENTING, KTA POLAH ORG NK KTA SYG YA HEPI N BAHAGIA SLALU...HEHEHE..PANJANG CERAMAH MEQ MLM TOK YUNX....APA2 PUN SEMOGA DIBERKATI ALLAH, PANJANG UMUR N DPT JODOH YANG BERIMAN...AMIN..WASSALAM........

Tuesday, 26 July 2011

refleksi syg

Ahaha..dh rindu cyg meq eh..bruk jak bpa ri xcontact..hehe..ilex r, kin rindu kin bez, kin manjak bha.. sbr jak k..meq ctok bz da jak..mlm2 salu tdo aher..huhu..dah gik badan sa kpak, tdo pun dh xckp.. p xpa, yg pnting meq meq seh sihat bha...seh ingat ktk..hehe..takut da jak meq yunx, tkut lupak bday itaq..aha...sal hadiah ya, meq xpt brik pa2 tyme tok...meq pat brik ksetiaan jak an itaq..klak mn meq da duit, da la adiah..mn xda, boh majuk.hehe..meq cyg taq sowg jak bha..hehe...taq blaja bna2..boh salu ilak escape..kurangkan..hihi..posa xlmak gk...posa boh escape..meq sedih da jak ri marek, piluk sa ati bla tmu an bpak meq..sa mok kuar jak aek mata..nmpak gilak nya dh tua..dah gk xsalu tmu, xcm dlok...sa mok nangis tok..p tahan jak la sa sdih ya, dm ink molah nya hepi...intisari cerita ya tek, jga ati mak n apak..polah cdak hepi ngga kta Berjaya..biar kta xhepi, yg ow..kta sma2 lah berubah jdi bait..syg mak apak ta lbih dri cpa2 wlaupun kta saling syg antara ta dwak..k.la, lak meq nulis gk mun da idea..jga drik yunx guz2...mam ubat mun demam...daa..Muahhhxx...

Sunday, 24 July 2011

kamek malas nak layan fesbuk gik ,,

macam2 jawk ragam orang d fesbuk oo , ada yg ngereco , nguras,ngomen ,carik grek ,ngelike ,, hehhee ,,, nang mcm2 jawk oo ,, ish2 ,, tapi kmk sik sangka jawk bah ,, kamek dpt nemu cinta mek lam fesbuk ya ,, kamek jumpa seorang lelaki yg bena2 mowk gan mek bah ,,kamek hope mek sik salah plih gik la ,, mek trlalu2 bhrap gan hbgn towk pat ke jinjang pelamin yang ,wah ,kmk brangan sudah ,, hehe ,,kamek bena2 mowk gan kitak bah ,, mek dh mlas pkiey sal orang gik yg ,, mek cinta kitak ,, harum bulak ,,cinta mati la ,, dlok2 tek cinta monyet ,, hahahhaa ,, nktok cinta bena2 ,, hahaha ,, lawak eyh ,,sempat gik molah lawak ,, alo mek yg hoo ,, mek bsyukor coz pat kenal tak yg ,,, relation kita towk ,,just kitak , mek n mem jawk tauk ,, hehehe ,, mek dh sik suka mowk heboh2 hbgn grek gik ,, coz , mun heboh ,bnda ya sik kan bthan lmak ,, tol sik yg ??? k la yang ,, lak mek blogger gik ,, kitak boh xngabas blogger kita towk k ,,,sayang kitak ! BARBIE AISHETERU ,, hihiiii

aku bahagia dapat nya ,,

sayang ,, kamek asa bhagia ilak bila mek knal tak bah ,, sik pernah mek serius towk gilak gan orng bgrek ,,slmak towk mek nang just mpermainkan laki jawk bab dakny dlok molah mek cmya bah ,, mek tek kira nak blas dendam balit lak,,tapi ,mek pkiey2 gik ,sik da guna bah mek polah cmya ,,kamek hope kitak adalah orang yg tepat dlm idup mek , mek suka mun kitak owez kol mek ,tapi syg ny ,pztowk,kitak just pat kol sbtu ahd jawk ,, tp mek try pham yg arhh ,,gikpun mek try nak fokus wif study ,, mek mowk SPM yg ,, sikpat mek mowk main2 gik bah ,,ya future mek ,, mek mowk sma an tak tak kat INSTITUSI PENGAJIAN ya ,,pat owez ngga tak yang oo ,, hehehe,,doakan kmk yg terbaek yg arhhh ,, kita sma2 try do the best lam relation kita towk ,,, kamaek rindu n sayang kitak so much yang ,,, 5days mek xon hp coz mek mowk nnjok kan yg mek boleh jd seorang yg setia cam dlok gik yg ,,insyaallah yang oo ,, doakan yg terbaek untuk mek yang ,,,

kamek tauk tak sayang kamek ..

sayang ,, mek dh mula jtoh cinta n sayang gan kitak ,, mek hope dgn hbgn mek yg bru towk gan tak pat ngubah asa luka d hati mek slmak towk ,, kmk nang bhgia gan kitak slmk knal gan kitak bah ,, boh tak bngong yg ,, mek akan try jd yg terbaek d antra yg terbaek suma ny ,, kmk akan coba mmhami kitak yg ,, kmk xmowk jd seorang yg mngongkong gik ,mek mowk kita sma2 hepi bah ... kmk sik mowk la hbgn kta b'ahey  ,, mek mowk trimak ktk seadany ,, gikpun ,sik suma org kat dunia towk perfect bah yg ,, kmk tauk tak dh syg gilak gan mek n b'hrap gilak gan mek ,, kmk try yg ,, mek jnji akan dgr kta tak , fokus gan study mek , wlaupun kta jaoh ,mek sik kan pkiey yg plek2 ttng tak k ,, mek tauk kitak akan setia gan mek jawk bah ,, pasal kawan tak ya , mek pun sik tauk cm ney gik ,, sorry lah ,mun gara mek tak duak alu putus kawan ,, mek sik bmksd nak molah kwn tak cmya bah ,, prasaan kta dh sma bah ,, saling mnyayangi ,, sikpat ny nak b'kata pa bah ,, hak kmk jwak milih sapa yg b'hak dpt kmk nak ??kamek tauk mek dh mnghancorkan hrpn kwn tak ya ,, tp trustly ,, mek nang sayang tak yg ,,,malas mowk sal org len gik ,, kmk akan setia an tak jawk bah ,,mungkin towk dh kmk mula pkiey sal msa depan ,, kmk sik mowk dh crik len ,, kamek syg tak yg ,, LOVE U SYAFEEQ ,,

Saturday, 23 July 2011

WALAUPUN JAUH, TETAP SYG ITAQ

Yunx, meq arap taq sbr nggu meq..emmm, start ri tok, meq xpat kol taq ari2 gik..mok bjimat bha.. mls nk boros jak2 mke kdit..ri sabtu Ahad, mun meq xbz, meq kol taq...mcg ng ssh kit la..p meq try crik msa utk bsma taq..hehe...tyme meq xmcg taq, xkol taq, taq jga drik bait2...boh berolah ilak.. boh men panas, men ujan..focus an study taq.. boh bingong sal meq rah ctok..meq ok2 jak slagik taq setia an meq..men pun moq focus jwak ngan kursus meq rah ctok..kerja ng blambak, p mls nk gago lok molah nya..haha..p rilex jak la, molah nya ckit2..gik serabut wak sa palak.. ingat pa meq pesan an itaq..hehe... lam ati meq da taq sorg jak...xda wg len, so don’t worry la ..hehe....xda cpa2 pat ambik meq dri itaq bha yunx..

KAWAN OR SWEET ONE

23 Julai 2011(Sabtu)
Ri toq cuti sbb ri sbtu, xda class..apa nk dplh, biasa la, wg bujang mkn Maggie jak..b4 mkn tek, g cuci bju kjap..nk ngarap bini, lom ada gk..hehe..p calon ng ada lha, insyaallah ada jdoh, bersatu klak..gik tgh mkn, online la tek, men facebook, then ngga ada mcg..bukak la tek nk..pduhal, kwn meq mcg..
Dripada Elzza Shyra ::
Elzza Shyra
 July 23 at 9:45am Report
aq twuk kwu dh grk ngn baby.. cam ya la kwn k!!! aq bna bhrp ngn kwu.. sorry mun aq da mlah salah ngn kwu.. maybe jodoh kta bkwn smpe ctok jk.. tmak kseh sbb dh PALAT ngn aq.... aq xkn dtg crik kwu gk!!!

Cmya la mcg nya teq..hmm...ney la kta nk mksa perasaan bha..xkn nk mengalah, mn mengalah, nk ka terluka syg meq..ri tok, meq hilang sorg kwn demi menyayangi ktk, p xpa lah..maybe jdoh meq bkwn ngan nya pey cya jak, bak kta nya tek lah..p b4 tok pun ng dh slalu jwak nya nyakit ati meq,sbr jak la nk..biasa la, nk berkwn..xda niat pun nk merampas baby dari nya..dh baby pun xmok gk ngan nya, xkan nk maksa baby syg ngan nya...yla tek, renungan hari tok, hrp2 baby jgn lah molah kmk cmya...honest bha meq syg ktk...smoga taq fhm la bie... perkara dh berlalu, biarkan berlalu, teruskan dgn hidup baru...
MEQ TETAP TERUSKAN HBGN AN ITAQ YUNX...