Thursday, 24 November 2011

ehemm ...salam ..

salam . hello ... hehe ,,, hmm ,, aokla .. just mmpu berdoa jawk k ,, mun dh ex tak mla molah tak cmya ,, boh la blt gan ny gk ,, hehe ,, just my advice only dear ,, eyhh ,, tengs lah arhh coz maafkan mek ,, mek tauk hati tak ng sntiasa memaafkan org len ,, hehe ,, btw , mek bna2 rndu mowk bguro gan tak gik la .. hehee ,, hmm , aok ,, xda mek sad2 gk dgr lagu tok bla tak mdh cmya ,, hehe ,, kita kontek kt blog kta jawk k ,,,tok jak kenangan kta ada dear ,, jgn delete blog kta k .. tok knangan kta da wlaupun kta lom btemu ,, hehee ,,btw ,, hope tak sehat2 jawk cnun k ,, mek dmam tyme SPM tok ,,hmm ,, ssh gilak mowk bfkir tp mek dpt jwak  jwab suma soalan ,, soalan exam ya suma ny ok2 ,, but math is killer subject ,,, OMG ! trok la ,, ssh glak ,, huhu ,, sak hati mek jwb ny ,, hehee ,,

Wednesday, 23 November 2011

Insyaallah

wslm.. wlaupun lagu ya sdeh, ktk boh kdak lagu ya..senyum salu...hee..makseh la sbb syg ngan kmk..kmk xkn sia2 org yg syg ngan kmk..emm, da msa da meq kol taq p meq xtauk nombo ney gk yg taq pake.. ktk xda pun skitkan ati meq..boh eso sbb meq tmak perpisahan ta dlok seadanya bha..meq maafkan taq..emm, insyaallah da jodoh bersatu kita..perjalanan masih panjang, kita merintis perlahan2...hmm, xpa la mn taq seh da bf...kmk dh xda wg syg ngan kmk gk...xtauk la ex kmk ya..mgkin nya dh tmu wg len gk..salu jwak dh nya molah meq cmtok..dh bkali2 break p return blit psya bnda sma gk blaku..entah bla meq mok nmu wg nk bna2 syg ngan kmk tok...xpa la, sbr jak kmk

Tuesday, 22 November 2011

kita akan bersatu satu hari kelak ..

salam .. ehmm ,, aok ,lagu ya sdeh sbb ny brik seribu makna lam drik mek ,,, dat'z y mek letak lgu ya lam blog kta ,, kta tok pat b'hbg k blog jak oo .. bila free,kol la mek ,, tyme tok ng mek seh busy gan SPM ,,tinggal 4paper gik ,, xsaba jwak nggu ny biz ,, hmm ,, mun asa nak bguro n bmnjak gn mek blh , mek xksh bha ,, kta still leh mula dr awl tp slow2 ,, sori mek dh mnyakiti hati ktk arhh ,, aok , mun tak da org lain xpa bha ,, mek sdia trimak dugaan ya ,, wlaupun mek dh da bf bru p hmm ,, ssh nak mdh la .. btw , mek salu mnyayangi ktk syafeeq ,,mek hope one day kta akan brsatu semula ,, aminnn ,,, da ksmptn tok , mek mntk maaf skali gik arhh gan tak ,, bnyak dosa mek kt tak ,, mek skit hati tak n tnggal tak ,, soorriiiii ,,,

Monday, 21 November 2011

masih ada harapan

salam, sedih na wak lagu taq ya?hehe...jujur meq mdh, meq xda dendam pun ngan ktk.. meq terima perpisahan kita dlok bukan bermakna meq xsyg ktk...bkn bmkna kmk xmok pertahankan cinta kta tpi hakikatnya ktk perlukan masa n kmk pun perlukan masa utk tenangkan fikiran..sbb tyme ya nak kta klaie, so ktk ambik kptsn cmya..meq ok sbb meq pk ktk mok spm bha...meq takut msalah kta tok mgganggu taq nk spm...gk pun meq fhm perasaan taq tyme ya.. kmk pun rindu ktk.. bpa bulan meq xda teman k bguro, k bmanjak...hmm.. apa2 pun ada jdoh bsatu la kta..buat msa tok kmk jujur la maseh single wlaupun ada ex kmk nk dlok ya syg ngan kmk..p kmk seh kwn jak ngan nya...sbb kmk rsa mun couple pun xgna jwak sbb pasti putus jwak bha...spt kmk mdh ngan ktk first2 lok sblm kta rapat bna2..meq pnh madah dlok xmok couple ngan ktk sbb kta akan putus..nektok terbukti nak..apa2 pun all the best utk spm taq...pasal kmk taq boh risau, rsa syg ya seh ada lam ati wlaupun ktk dh sakitkan ati meq..hee..kmk maafkan kesalahan taq..

sahabat untuk selamanya ..

Dulu .
kita mempunyai TEMAN ..
kita salling memahami & saling menghormati...


Kini..
kita pun mempunyai TEMAN..
TEMAN yg mengasihi & menyedari kehadiran kta ..


Esok ..
kita pun masih berTEMAN ..
TEMAN yang selalu diSISI ...


Lusa pula ..
TEMAN kita akan pergi..
jauh dari SISI kita ..
kita akan menangis . meraung sekuat hati..
NAMUN perpisahan tetap pergi,
pergi meninggalkan persahabatan itu ..


WALAUPUN kita akan berpisah ,
kita tetap bersahabat ,
PERSAHABATAN bukan untuk hari ini tapi
untuk selamanya ..



so ,what did you feel about me now ??
same or not ???

cinta itu buta nak ?

hmm ,, mek before exam SPM riya sibuk jak gan bca novel ,, mek bca novel coz mowk ilang stress n mowk tauk apa sebenarny yg dmksdkan dgn CINTA ,, mek dh bca bnyak novel riya ,,, ada yg molah mek sebak,ada yg molah mek hepi ,, hmm ,, mcm2 perasaan yg da lam atie mek bila bca ya ,, sumtyme mek teringat gan tak , hmm ,, mek pun xtauk la ,, sori la k ,, mek doakan tak bhgia gan pilihan hati tak lak ,, mek siasa doakan kebahagiaan insan yg mek syg n mek knl ,, mek xbrniat pun mowk mnyakiti riya tp sjujurny mek still syg tak ,,hmm ,, mek pn xtauk smpey bila mek mowk mdah mek syg gan tak ,, tp hati mek 2 3 2 3 jak gan pilihan hati mek ,, tp mek hope tak akan bhgia gan wanita pilihan tak ,,sori k ,, mek bkn mpuan terbaek untk ktk ,, mek xlyak untk ktk ,, mek lyak iup brsama tak ,., mek jaik ,, mek tinggal ktk nak >> jaik gilak mek tok ooo ... soriiiiii....

miss u ..

ehem ,, mek nak mintak maaf gilak2 kat tak coz dh tinggalkan kitak k ,, mek xbmksd pun mowk polah dkya ,, mun ktk syg mek tyme ya ktk dh pertahankan cinta kita bha ,,tp ylah mek ngga tak mcm endah xendah jawk gn relationship kta riya ,, btw nak , mek still syg tak bha , tak terlalu bait d mata mek ,, tak berhak dpt org yg beh bgs dr mek k ,, mek nak mintak ampun mintak maaf gilak2 gan tak coz dh polah tak skit atie jwak ,, mek xmowk tak berdendam gan mek ,, tyme ya mek bna2 dh pasrah gan hbgn kta nak salu kae riya ,,tp suma ya da hikmah ny ,, wlaupun blog tok seh milik kta bersama tp mek ttap selalu bca apa yg kita tulis lam towk ,,, mek xsangka hbgn kta berakhir dakya jak ,arap jak mowk perthankan ny ,tp mcm xda jdoh jak ,,tp mek hope ,, jdoh  kita ttp ada bha ,, bnyak2 kan berdoa ,, hmm ,,, k la ,, tok jak mek mowk tulis,,bye ,,, miss u ,,