Sunday, 24 July 2011

kamek tauk tak sayang kamek ..

sayang ,, mek dh mula jtoh cinta n sayang gan kitak ,, mek hope dgn hbgn mek yg bru towk gan tak pat ngubah asa luka d hati mek slmak towk ,, kmk nang bhgia gan kitak slmk knal gan kitak bah ,, boh tak bngong yg ,, mek akan try jd yg terbaek d antra yg terbaek suma ny ,, kmk akan coba mmhami kitak yg ,, kmk xmowk jd seorang yg mngongkong gik ,mek mowk kita sma2 hepi bah ... kmk sik mowk la hbgn kta b'ahey  ,, mek mowk trimak ktk seadany ,, gikpun ,sik suma org kat dunia towk perfect bah yg ,, kmk tauk tak dh syg gilak gan mek n b'hrap gilak gan mek ,, kmk try yg ,, mek jnji akan dgr kta tak , fokus gan study mek , wlaupun kta jaoh ,mek sik kan pkiey yg plek2 ttng tak k ,, mek tauk kitak akan setia gan mek jawk bah ,, pasal kawan tak ya , mek pun sik tauk cm ney gik ,, sorry lah ,mun gara mek tak duak alu putus kawan ,, mek sik bmksd nak molah kwn tak cmya bah ,, prasaan kta dh sma bah ,, saling mnyayangi ,, sikpat ny nak b'kata pa bah ,, hak kmk jwak milih sapa yg b'hak dpt kmk nak ??kamek tauk mek dh mnghancorkan hrpn kwn tak ya ,, tp trustly ,, mek nang sayang tak yg ,,,malas mowk sal org len gik ,, kmk akan setia an tak jawk bah ,,mungkin towk dh kmk mula pkiey sal msa depan ,, kmk sik mowk dh crik len ,, kamek syg tak yg ,, LOVE U SYAFEEQ ,,

No comments:

Post a Comment