Monday, 15 August 2011

maafkan mek cyunx,,

yunx , maafkan mek coz pnah nak pham tak ,, mek syg tak bah ,, mek jnji xkan polah cmya gik,, mek xkan pk plek2 gk sal tak ,,,mek mowk hbgn ta cm dlok gik yunx eyhh ,, ney syafeeq nak pnah mek knal dlok bah ,, sorry yunx arhhh ,, mek xtauk la phal 2 3 aritowk mek sensitif yunx eyhh ,, nak mnas , nak nngis ,,, mlm tdik puas mek nngis ,, sorry yunx ,, mek syg tak sorang jawk ,, mek xmowk tak tinggal mek bah ,,, mek syg tak ,, mek rndu tak ,, mek ng ssh nak pham org p mek try pham tak yunx arhhh ,, rietowk mek silentkan drik mek ,, suma org kt solah tego mek phl mek diam jawk ,,, asa xwujud mek bah pdh dkny coz mek xbnyak bckpa,, mek busykan drik gan keja jawk ,, cian dakny ,, rietok mek op hp ,, sorry yunx ,, bila mek dh okie mek kol tak k ,, wat msa towk mek nk mnyendiri la ,, mek still sdeh bah ,, hmm ,,xpa la yunx ,, hnya ALLAH jawk tauk gney sygny mek gn tak bah ,, mek hope tak xkan pnah polah mek kcewa ,,, k la yunx ,, ya jawk ,,salam ,, muuaaahhh ,, SALAM SAYANG DR ADINDA BABY  ,,muuaahhh ,,, salam buat kanda nun jauh d mata ,,,

Wednesday, 10 August 2011

assalamualaikum my dear ,,

syg ,, kepak mek bah ,, ari2 busy gan kja ,, mlm mek polah revision ,,aiiyoo ,, pnat mek yunx ,, p xpa la yunx ,, untk mek jwak suma ya bah ,,, xpa la yunx ,,,try mek yunx ,, berusaha ,, hehee ,, yunx2 ,, knak tak xkol mek lam tdik ?? rndu bah gan tak ,,, hehe ,, b4 tdow tgga pic tak smpei ttdow jawk yunx ,, hehehe ,, tyme saho ruk tsedar ttp hp ,, ngga pic tak seh t'open ,,, hehee ,, btapa rndu ny mek kt ctowk yunx ,, eyh yang ,, lupak kan jak la hal ya k yunx ,, mek dh lupakan mek ,mek towk jnis xsuka nak kae lmak2 bah ,, eyhh ,, tak still d hati mek la ,,, syg n cinta mek kt tak xkan pudar bah ,, boh bngong ,, mek nggu tak bah yunx till biz study ,, boh bngong ,,, ksih syg mek cuma tok ktk ,, ingt ya ,, k la yunx ,, mek syg tak ! mmuuaaahhh ,, salam ,,

Dear Erna


Assalamualaikum sweetheart..pa khabar??hehe.. hrp tgh focus ngan stdy..erm, sory marah2 brapa hari yg lepas..harap dimaafkan kesalahan meq..rindu dh an itaq..pa meq mok mdh ow??xda pa jwak nk dpadah..hehe...meq rah ctok ok2 jak..blm da pecah posa gk..hehe..gik tahan xcam dlok2, mla jak xfull posa meq..taun tok tekad nk full..biasa lha, dh bujang mesti full...malu aie mun xfull posa...mengalahkan pompuan..hehe...meq arap taq xmajuk an meq lepas meq  mnas ria k..mun nk mrajuk pun meq xpt mlarang..salah kmk jwak ssh mok kawal emosi..harap kasih syg taq an meq ya xluntur la gara2 hal ya..dalam perhubungan memang sure da ptelingkahan cmya..p apa2 pun kta cuba elakkan..mun dh terjadi, kta lupakan..mun terjadi gik, kta bincang bna2, n first skali kta pk apa kta buat ya btl ka x..kta boh nyalahkan antara ta duak.. kta mesti saling mengalah mun mok hbgn tat ok kekal..k yunx.. salam ikhlas dari kmk...buat adinda tersyg, Erna

Tuesday, 9 August 2011

sekali lagi ,,

yunx ,, bsar na dugaan tok ?? phal hbgn kta 2 hari tok cm dingin jak yunx ,,, mek eran jawk bah ,, mek bna2 syg tak bah ,, mek xmowk kehilangan tak yunx ,, plizzz yunx boh polah mek cmtok,, mek asa serba salah jawk bah ,, mek xtauk pa slh mek , tak trus xblas chat mek ,,mek late ckit bah ,, tak alu xda mood nak lyn mek ,, boh polah mek cmtowk yunx ,, sorry bah mek late ckit ,, line mek xgus bah ,, tak pham la jwak mek ,, mek tauk mek slh bah ,,, mek xda kdit yunx ,,sorry la k yunx ,, lak mek kol mun dh da kdit ,, k la yunx ,, mek tauk tak mnas ,, k la ,, jga drik yunx ,, mek ttp syg tak sorang bah ,,, mmmuuuuaaaaaaaahhhhhh ,, MISS U SO MUCH ,, LOVE U SYAFEEQ ,,

Monday, 8 August 2011

sorry sayang ,,

cyunx !! sorry gilak2 yang ,, mek emosi indah eyhh ,, sorry k ,, mek akan try pham tak yunx ,, mek pn dh fkir msak2 n dah nngis pn muhasabah dri mek ,,, tdik ceramah kaunseling ya dh mnyedarkan mek ,, maafkan mek syg ??? syg ,, mek slah bah coz xpham tak ,, mek mntak maaf yunx ,, sorry gilak2 yunx ,, pztowk mek akan brubah yunx ,, mek dah start polah jdual k mek blaja n mulakan dgn yg bru ,, mek ttp syg tak ,, mek akan dgr kt kta tak yg ,,mek xkan men2 gik pztowk ,, mek xkan ekot kwn yg xmowk trun solah gik , mek akan salu trun solah yunx ,, mek akan spend tyme gan buku gik pztowk yunx ,, hope yunx pham k ,, cyg akan post kat blog jawk ,, mek jrng on9 jwak lak yunx ,, no tyme 4 me gik ,, 97 hari gik yunx ,, msa akan cpt berlalu ,, aritowk mek akan cyap kan kja yg tertunggak o tertangguh ,, mek xpat nak men2 gik yg ,, mek just post lam blog kita jak ,, x kat fb gik k ,, mek mowk tak tauk ,mek syg tak ,, mek ttp nggu tak yunx ,, towk msa kita kejar cita2 lowk yunx arhh ,, wish me a good luck my dear ! mek syg tak ,, ingt ya k ,, mek janji xkan berolah kt ctowk ,, mek akan tngu tak bah yunx ,, ya janji mek gan tak ,, tak kt cya jga drik ,, mek akan mcz n kol  tak after mek biz study la k ,, tak pn boh lupak jga kesihatan ya ,,, polah kja ,, jgn mlas ,, psal lam tdik mek mntak maaf sali gik yunx ,, mek sa serba salah jawk eyhh ,, mek mnas xtentu psal yunx ,, mek khilaf bah yunx ,, sorry yunx ,, mek sayang tak ! mek nak nngis jawk bca d post tak tek ,, pergorbanan tak kt mek sgt besar yunx ,, mek hrgai yunx ,, mek janji akan wat yg terbaek ! syg SYAFEEQ ,, mmmuuuuuaaaahhhhh

Maafkan Kami C bujang Lapok


Assalamualaikum syg, meq nk mintak maaf banyak2 sebab polah taq tertunggu2 mlm tok tek..errmm, xda niat bha ..meq bz tek,meq ng xpt jwak salu luangkan masa an taq yunx..bkn meq xmok p taq fhm2 lha, meq bnyk kja mok dsiapkan..hmm,sdeh jwak meq bla xpt luangkan bnyk msa an taq.. teruskan jak dgn hobi taq,meq support gilak2..asalkan taq xboring bha..meq mok taq tauk, meq syg taq sorg jak..meq xmok taq sakit..please, jaga kesihatan taq utk meq,family kta n utk kbaikan taq n msa depan kta.. wlaupun meq rindu, terpaksa tahan jak lok..kerja pun pasal lha.. meq suka taq hepi2 jak yunx..boh sdih2, jga emosi taq..meq sentiasa dgr nasihat taq bha..thanks letak  gmbar ta dwak lam blog tok..suka meq ngga nya..hehe..senyum lok my wife, don’t marah2 oww..haha...daa...cyg taq sowg jak Darling Erna

chenta hati tak dah da hobi baru yunx

yunx ! mek dh da hobi bru nktok ,, hahahhaa ,, yang2 ,, mek xda lyn hp ilak nktok bah ,, mek beh hbizkan msa gan bca buku ,, heehhee ,,, kdang2 mek bca novel yg ,, aritowk tek pey solah atie mek asa nak bca novel ,, heheh ,,, wlaupun mek lyn novel ,, mek ttp blaja yg ,, tyme ckgu msok mek blaja ,bila ckgu kua ,mek bca novel ,, hehehe ,, yang2 ,,, best novel mek bca yg ,, pey terlyan tauk sik ,,msa hbiz gan bca novel jawk ,,tyme crmah tdik mek bca novel jak ,, fez2 ny mek nang xminat bca novel ,tp sjak towk ,, hobi ya dtg plak ,,, dah dlamun cinta cmya jd ny yang ,, hahahha ,, lam novel ya mek trbyangkan kita jawk eyhh ,, asa kita jawk watak utama lam ya ,, hahahaa ,, smpei2 kwn mek mdh mek dh demam novel n demam cinta ,, hahaha ,, mek xksh org nak mdah pa yg ,,jnji mek lyn ,, hahahaha ,, yang2 ,,, mek hepii eyh gan tak ,, bhgia asa ny ,, hehehe ,, kebahagiaan tok jwak mek kongsi gan bestfriend mek yg ,, tdik mek duak msing2 pnya cerita tersendiri ,, hehehe ,, k la yg ,, lak mek update gikkk ,, muuuaaaahhhh , yang merindui n menyayangi mu ,, BABY ! syg tak

Sunday, 7 August 2011

beybiey sayang syafeeq

towk my hubby ..








towk sayang nya , hahahhaa

pic tak ya syg salu dtatap mek b4 tdow or tiap2 msa jawk yang eyyyhhh ,,,, mek xpnah lejuk eyh ngga tak ,,mek rndu bah kt ktk ,,,

di petang ari towk,,

syg ! mek boring gilak tyme towk aieee ,,, mek ilek kt pndok blkg umah mek ,, ngga permandangan hutan jawk towk bah ,, hehe ,, btw ,, k release tension wak bah yg ,, mek boring bah x da kdit ,,dhla mek mntak wit k bli elod tek xpt ,,mak mnas gik da gan mek ,, hmm , mlas mek bjwb tek ,,tndah jawk la ,, hmm ,, lak crik wit dikpun jawk ,, hmm ,,sbr jawk mek yg ,,tp mek rndu tak bah ,, mek hope tak kol mek mlm lak yg arhh ,,,mek xda kdit bah ,, hope tak pham yg ,, mek ssh kit bah nak mntk wit gan parents ,, hmm ,,, sbr jawk la ,, tak ya ,, boh nak main ujan ,, tdik mek dh bsin nak gan tak ,, mek syg tak bah ,, mek xmowk tak dmam knak ujan yg ,, da nenga sik ?? mun mek xda mcz o kol ,pham2 jawk la mek xda kdit yg arhhh ,,, mnggu towk mek xstudy kali coz next week mek exam yg ,, hmm ,, aiiyyyaaa ,,, lmah nyawa exam towk bah ,, adoohhh ,, doa kan mek yg terbaek yg arrhhhh ,, mek xmlas2 bah ,, mek mzti ajien ,, hehehe ,, syg tak more gilak yg !,,, muuuaaaahhhhh !! syg my hubby eyhh ,,

Saturday, 6 August 2011

best calling lam tdik .. haha

huhu ,, best la kol lam tdik,,smpei biz kdit mek yg ,, hahahaha ,,,23sen gik tngl,,aiiyaaa ,, xpa yg ,lak bodek org soh elod,, hahahhaa ,, dr kol 11 till 1.40 ,,lmak ya eyhh ,, hahaha ,, nang than nenga sora bini n laki tok kaka eyhh ,, dhla mnjak2  gik ya ,, best eyhh ,, hahaha ,, tp  xbest ny nak jawk ,, syg mek test mek lam tdik ,,hmpir nak nngis mek eyhh ,, nsb lom nngis ,, mun x,lelah ny mujok  n bngongny kali ,, hahahaa ,, syg ! mek rndu tak aieee ,, best jwak lam tdik eyhh ,,yes ! mcm2 mek duak brangan lam tdik ,, hahahhaaa ,,, saya sudah tau dia pnya prangai maaaa ,,, hahahahaa ,, ckit2 dh tauk bah ,,, hehehe ,,, marek jwak mala knak buli oleh my cuzzy si faizam ya bah ,,, sbooo jerrr laaa ,,hahaaha ,,, yeeerrr ,, ckit2 pn mek dh blaja msak jwak bah yg ,, tak pn suka nak ? hehehe ,,,yg2 ,, mek honestly la ,, mek jles aiee mun tak cita sal ex2 tak ya ,, addoohhhh eyhh ,, mek asa hiba n sebak jawk ,,, coz mek jaoh bah yg dr tak ,, mek cpt tersentoh n sensitif bah ,,, mek sikmok tak owez cita sal ex2 tak  bhh, jles mek aiee ! hahhahaa ,, jujoaaaa  mek yg ! aaaiiiyaaa ,, TP SAYANG ,u must remember yg KAMEK SAYANG KITAK SORANG JAWK ,, di hati mek cuma tak la ,,, mmmmuuuuuaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ,,,, LOVE U HUBBIEY !

Friday, 5 August 2011

Honest jak yunx

Sayang..meq bruk bgn k0l 10 tdik..ermm, nyaman ilak tdo..lmah jwak nyawa mala jak nk tdo.. hmmm, syukur mun taq dh berubah..mkin syg meq an itaq bha..ehe..meq akan try molah taq xjeles, tpi mun taq jeles, pdh awal r..boh pendam2 aie..sbb ada story d sebalik ya yg meq xmok nya berulang gik..mun meq xtauk taq jeles, cmney la meq nk ubah bnda yg blh wat taq jles ya..thats why la meq perlu tauk which part taq biasanya mudah jeles..meq fhm cemburu tandanya syg..ehe..  p mun taq dh xpat tahan, hubungan ta jwak jdi mangsa lak..ermm, meq mok jga hbgn kta dari sebarang pergaduhan..klaie manjak2 blh..hehe..jgn skali2 serius..ahha..meq cyunx itaq baby.. mmuaahhh!!!

oh my dear !

alahaaiii,,ney sayang mek towk lom mcz gik bah ?? lom bgn gik ny kah ?? hmm ,, sayang ! wake up la !!! hehehe ,, yang2 ,, alahhaiii ,,, insyaallah k , doakan mek jawk ,, mek jln k tdong g shopping jak ,, hehee ,, insyaallah mek btdong lak yg arhh ,, boh bngong ,, mek owez dgr kta tak la ,, coz ny mek syg tak jawk ,, heehee ,, future wife ya ?? nang senyum jawk mek bca sorang2 yg aihh ,, hahahhaa ,, kmk towk pn blur jawk dh yg ,, apa gik nk d post lam towk ,, hahahhaaha ,, neydak mcm2 dh d tulis ,, neydak blurr ,, hahahaa ,, funny eyhh ,, eyh yg ,, lak la mek introduce tak gn mak k ,, hahaha ,,, mek gik soh ny tertnya2 bh ,, sak ny tauk dikpun lak ,, hahahahahhaa ,,, eyh yg ,,, tak ya boh nak ngenja2 gan mpuan len k , jles mek lak yg ,, aiiyyaaa , hehehee ,, mek kuat cmbru bh ,, mun mek jles adalah mek nyelak ,, pham2 jawk ,, hahahaha ,, mek cmbru coz mek syg tak bh ,, tp mek jles xkan nnjok la yg ,, hehehee ,, sikmok mek bh ,, sak mek pndam dikpun jles ya ,, hahahhaaa ,,k la yg ,,, MISS U ,, MUUAAAHHHH ,,

Lek lu

Alhamdulillah, sejok ati meq dgr nya yunx..bgslah mun taq dh xpkey sluar pendek gk.. meq bkn nk ngongkong taq p yala yg terbaik..meq pun xperfect bha n perlukan teguran dari ktk jwak mun ada nk xbtl ya..taq xboh takut dgn kmk..errmmm, ktk bos bha..hehe.. mun taq tegur meq, meq confirm dgr aie.. p ayat taq ya mok manis ckit la, bruk cair meq nengar nya.. ahha.. bgslha mun taq dh start k tdung..hehe..nk ya meq ska dgr..meq fhm mggu tok teq taq demam..xpa la..mggu dpn focus k..stdy pentingkan..meq boh dpentingkan ilak sbb meq ttp dsisi taq whatever happening k..no need to worry about me..hehe..speaking..mun taq dgr kta meq, syukur meq pat pompuan cm taq yunx..hehe..errm, taq try la x ucap syg, rindu, pa suma ya..haahaa...ng susah p bez bha coz ktk akan teringin mok ucap bnda ya..ehhe.. apa2 pun, meq sentiasa mengharapkan yg terbaik dari ktk yunx..sbb taq lha future wife meq yg akan owez d sisi meq wktu senang ngan wktu susah kta akan tetap bersama..MMuuuaaahh!!!...     

Heart: Ernawati

lpas calling gan my future husband ,, hahaha

hehehehe ,, alahaiii ,,yang , sikpat mek xnyebut rndu n syg tak aie ,, mek dh beysa bah gan word ya ,, yang,tak boh bngong k ,, mek dgr kta tak yg ,, mek dgr kta ,,, xda mek lwan bah ,, mek tauk tak adalah future husband mek ,, apa yg terbaek tok mek , mek follow kta tak bah ,, yang2 ,, mek xda k soa pndek gik nktowk la ,,, mek kua g psar pn boleh dkatakan nak btdong ,, hehehee ,, doakan mek cpt brubah yg arhh , mek syg tak yg ,, hehehe ,,, mek kol tak tek asa sikmok jawk mek lpas eyh ,, mek mowk owez dgr tak kakar ,tetak , guro2 gan mek ,, hehehe ,,, ya adalah saat bhgia mek ,, yg2 ,, sorry k,, mnggu tok mek sikpt fokus coz lpas knak rotan ya mek dmam ,, tak pn tauk nak ,, p starting mggu dpn ,, mek fokus blaja la k ,, boh bngong ,, tak adalah org trpenting lam idup mek after my parent's ,, hehhee ,,yg2 , ,, mek rndu tak aie ! mek try la towk xnyebut word ya ilak coz tak nak uji mek tek bah ,, hahaha ,, yg2 ,, everynite mek owez natap pic tak b4 towk ,, hehehehee ,, mek mowk cuci pic tak bah ,, pat owez ngga muka tak jawk ,, hahahhaa ,, my future husband ! I LOVE U SO MUCH !! MUAHX 3 ,,, hihihiihiihi ,,

Ngenja ngan Beybiey Chipsmore lok

Phewwitt..ngenja lok ngan yunx meq tok..haha..slalu doa p xslalu smbhyg..ehhe..bna x yunx?? Makseh la atas doa2 ya..meq Cuma mampu mengaminkan nya jak.. lejuk taq nyebut syg ya lak aie..ahha.. boh la terlampau sygkan kmk, meq takut taq xpt focus ngan blaja mun terlalu ciyes glak.. boh eso bha, meq sentiasa ada d hati ktk, n taq sentiasa ada d hati meq..ari tok meq xtauk pa nk dmkn k berbuka..mkn kurma + air kosong jak jadi lha..hehe.. pnde meq jga drik meq yunx, asal taq xmolah meq sakit ati terjaga kmk..taq pun msti jga drik taq mna2..ingat balit suma nasihat meq.. taq tauk x, ptg tok teq meq mimpi itaq, ta dwak bkolling..rupa2 nya kta da d tmpt yg sma p taq d blakang meq, kmk rah dpan, then ktk pun lalu la d sebelah meq tek..n meq nengok taq, sma2 senyum p tba2 meq xsenyum gk coz nengok taq pake sluar pendek lam mimpi meq ya..huhu..moral of the story, meq xska nengok taq k sluar pendek..lam mimpi pun pnde xska ya..haha..apatah gik mun real.. ahha..apa2 pun dgrlah kta meq sbb meq paling ska org yg meq syg dgr jak ckp meq..mkin syg meq bla taq salu dgr kta meq.. bna, meq xbulak..sbb b4 tok pun kmk paling syg gerek meq nk dgr kta.. p beza gerek meq dgn ktk ya lain la..sbb ktk future wife kmk, then grk ya ttp grk jak..haha.. ya pkara dlok..xda pa mok dpk sbb Cuma ktk jak yg meq syg..nobody else..only you sweetheart..MMuuuaaahhh!!!!!!!!

Thursday, 4 August 2011

kitak jawk paham mek yang

yang ,, hehehe ,, tak suka polah lawak oo ,, haaaiiiyaaa ,, xpat nak ciyesz gilak ,, mzti tak polah lawak..hehehe ,, mek sayang tak jwak SYAFEEQ ,, hehehe ,, mek slalu brdoa agr kita sntiasa bah syg ,,wlaupun kita jaoh p kitak ttp d hati mek ,, hehee ,, syg tak gilak2 bah ,, mek kan BIDADARI kitak ,, hahahhaa ,, yalah soh mek owez tetak tauk x ,, tringat gan chat tak ya yg ,, hehehe,,yang2 ,, tak tauk sik ?? tak adalah insan yg paling mek syg eyh ,,,syg tak ilak2 la ,, mek xkan pnah lejuk nyebut word syg ya gan kitak bah ny ,, mek akan nyebut slagik mek bdaya nyebut ny yg , hope ktk xkan lejuk la yg , hehehe ,, yg2 ,, mek xmok tak majuk eyh ,, coz mek xtauk cm ney nak mujok tak ,, tak jwak mdh yg tak ssh d mujok ,, ya d takut mek mun tak mjuk eyhh ,, hope tak xkan mjuk  ,, hehehe ,, ktk ya jga drik kt tmpt org yg ,, mkn salu ,, drik ya da gastric ,, pyah mek lak ,,bngong n xmek la ,, hehee,,wlaupun xnyman mknan ya ,, mkn jak la yg,, smngt kit yg arrhhh ,,, heehhee ,, MEK SAYANG TAK SO MUCHHH !!!!!!!!!!!!!!!!

Sabar Jak Sayang

Yunx, boh nangis..meq xmok taq sdeh bha..hmm..fhm2 la, bulan ramadhan tok bnyk cabaran nya bha yunx..smua ya da hikmah nya...meq dlok pnah jwak mrasa cmya bha...knak tegur, kdg2 ya meq knak anok bodo bha oleh uncle meq, p sbr jak..lam ati ng piluk abiz dh nahan sbr knak anok mcm2.. skali ya meq majuk, xda wg pat mujok meq..uncle2 meq smua coba mujok p xjwak dpt..meq nangis pey bengkak mata meq nahan sdih ya..lam ati toq Allah ng lebih tauk la..then uncle meq nk bongsu yg ng memahami la sbb nya bongsu, manjak..nya jak la yg dpt mujok meq ckit2 untk brenti nangis.. Ng sdeh bha dpolah cmya, meq hrp taq boh nangis la yunx ow, meq xmok mata taq sakit...dh bengkak mata ya ng sakit bha..susah nk tdo..hrp yunx bersbr jak r..mn nk nangis pun jgn lmak2...seminit jak,3 butir airmata jak..hehe...airmata taq berharga bagi kmk, ya meq xmok taq kuarkan...meq syg taq Ernawati...

asa nak nangis jawk ,,

yang ,, sdeh na mek yg eyhh ,,, kakak2 anok mek on9 tek ,, mek bruk jawk men jap bh ,, dh bsin ,, mak gik xbsin gan mek ,, dkny gik bsin bh yg ,, mak gik tauk bh,  mek mun xsolah mek blja bh yg kat umah ,, blaja dikpun ,,phal orang xpnah nak pham mek ,, mek tauk mek xperfect bah yg ,, mek sdeh gilak2 yg ,, mek nak nngis bena2 yg ,, mek sikmok bh orang anok mek ,, tak pn tauk mek cm ney yg ,, mek xpat d tego ckit bah ,,, mek mnjak  ,,hmm ,, mak ok jawk bah ,, mak pham mek ,, mek tpksa luah kt tak yg , mek just on9 jap jawk bah ,, mek pndei rik msa ,, gikpun hp pn mek xda gilak men ,, mek on9 jap pn salah ,, suma salah , mek asa mowk pg jawk dr umah towk ,,sikmok diam kat umah towk gik ,, suma salah jawk mek d mata daknya ,, sik pnah nak btoll ,,eeeeeeeeeeee ,, tension mek ,,sayang ,, tak pham mek nak ?? hmmm ,,, mek sayang suma org lam umah towk bah ,, dakny anok mak tek ,, dkny mdh mak bela mek ,,xsolah pn xd anok ,, mek blja bah d umah ,,, hmm ,, yangggggggg ,,,, tlong mek !

my hubby sayang..

sayang ,, xda niat mek nak molah tak jles eyhh ,, mek syg tak la ,, tak mzti ingt ok ,, mek tauk la jga adab2 bkwan towk syg ,, hmm ,, boh bngong yg arhhh ,, mek owez hepi gan tak ,, mek pham tak bnyak keja la ,, boh bngong sal mek yg arhh ,, mek ok jawk ,, mek xkan pk plek2 pn tntg tak , mek tauk tak syg mek jawk bh ,, hmm ,,tedah mek nenga tak bukak posa sorang2 jawk kat cya ,, hmm ,, try la k ,, neytauk next year tak xkan sorang2 bah coz mek dh da ,  hehehehe ,, doa2 kan jawk mek pat kt cya yg arhh ,,, ingat syg ,, mek syg tak jawk ,, mek rndu tak bh ,, rndu gilakk mek kt tak yg ,, hmm ,, jga drik k ,, jgn mngtal k ,,hehehe ,, mek syg tak jwak bah ,,,,

Like or comment

Sayang...rindu eyh..hehe..harap demam yunx sembuh cpt..pa nk dtulis ow?? Haha..xda pa nk dtelling tok..Cuma mok mdh cgek jak..ermm, boh molah meq jeles..hehe..tkut dtg gk sifat kuat cemburu meq ya mun taq molah meq jeles..
wlaupun meq salu xmcg taq, taq msti ingat, kmk syg ktk..taq mesti fhm, kmk byk kja, then ktk mesti tauk, kmk rindu ktk gilak2.. sory lah mun tyme meq kol ktk meq xbyk klaka yunx..bkn meq xmok kaka, palak meq gk bnyk ilak pk sal coursework..p meq try make taq hepi..mun meq xpat molah taq hepi, sedih meq yunx..trus trg meq mdh..meq mok org yg meq syg hepi owez.. biarlah meq xhepi sal ktk hepi jak, meq xksh..km rah ctok ari2 b’buka sorg diri jak.. piluk ati xda teman..sa mok balit umh, mok brbukak ngan family..huhu..k.lha yunx, hanya taq d hati meq...

Wednesday, 3 August 2011

sayang ..

yang ,,mek ok jawk bah ,, boh bngong yg arhh ,, mek owez dgr kta tak ,, mek xkua mlm gik pztowk bh ,, gikpun mak dh xsoh mek mla kua , ny mowk d umah jak ,, ny xmowk mek dmam2 gik n tdow ahey2 yg ,,,, mek rndu tak bh yg ,,rietowk mek dmam yg ,, hmm ,, trok mek eyh ,,knak rotan alu dmam ,, well ,grek tak kan mnjak yg ,,yalah xpat knak ckit ,, hehehe ,,, hmm ,,, mek xksah tak xkontek mek yg ,,mek pham bh ,,, tak bjimat lah jwak k ,, boh bors gilak ,, mek pn xda kdit gilak towk ,, mek xpat salu mtak wit jwak k beli elod ,,bub bnda ya xpntg ,, yg pntg nktowk ,mek mzti fokus gan study ,,ktk jwak mowk mek brjya nak yg ?? so ,mek xgilak gan hp bh ,, mlm jak mek alek coz mowk dgr sora tak ,, hehe ,,, LOVE U SO MUUUCHHHH ,, MMMMUUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHH .. !!

Tuesday, 2 August 2011

Ramadhan yg mencabar

Assalamualaikum syg..selamat menjalankan ibadah puasa..semoga taq sihat selalu n hepi owez..cian meq nenga taq knak rotan , p sabar jak lah..hrp tgn taq ya xsakit gik...ermmm, meq ctok ok2 jak bha..hehe..xda ngenja ngan cpa2..ngenja ngan beybiey chipsmore jak aie...ahha...ngek..meq syg taq jwak, xda y glen pat nganti tmpt taq d hati meq tok, so, xda cpa apt rmpas meq dri taq..meq xpt contact taq salu yunx coz seh bz..then, lui dah ckit dah..byk blanja meq sebulan tok..dkat nk seribu..bayar ya , byr tok..mkn gk ..aiyaa...manyak bingung ma..nggu elaun kluar ntah bla, bruk senang kit..mls nk nyusah mak apak ..taq boh brolah ilak..boh balit aher..mun pt boh kuar mlm..eso meq bha..gk pun taq mpuan..mun pa2 jadi an itaq, meq jwak susah ati lak...mun taq xmok knak rotan gk, g jak la claz ptg k..kmk xpt nolong taq merotan balit ckgu ya..hehe..mun apat teq, dh meq rotan ckgu ya..ahha...pa2 pun , stdy r...love u very very very very much sweetheart....MMMuuuAAuaahhhhhhhhh!!!!!!

bintang ..

BINTANG2 ,,...
TOLONG sampaikan rindu sye pda orang yg baca blog nie k ..
BERILAH seterang2 sinar awak padanya .
krna dia orang yg paling sye SAYANG ...
agar dia tersenyum selalu ...
BULAN2 ....
TOLONG sampaikan dri sye dlm mimpiorang yg bca blog niee..
krna sye ingin dia mngingati sye slalu ..
dan berilah dia kebahagiaan seperti mana kebahagiaan diriku ..
berilah dia kasih sayang sperti mana sayang dariku ,,
sebagai seorang KEKASIH HATINYA ...

khas UNTUKMU SAYANG ..

SETITIS AIR MATA YG MENGALIR KERANA CINTA AMAT BERNILAI..
JIKA ADA YANG SANGGUP MANGALIRKAN AIR MATA DIRIMU ..
ITU BERMAKNA DIRIMU AMAT BERNILAI DI HATINYA ..
CINTA ITU ANUGERAH DARI YANG MAHA ESA ..
JIKA CINTA YANG D ANUGERAH KPDA KAMEK HANYA UNTUK KITAK MAKA TIADA SESIAPA YANG BERHAK MERAMPASNYA DARIMU MELAINKAN ALLAH S.W.T ..
  cinta mu begitu bernilai untuk ku , akan ku jaga cinta yg d berikan kpda ku ,, tidak akan ku hampakan dirimu sayang ,, terimalah aku seadanya sayang ,,jangan pernah engkau menduakan cinta ku ,, aku berjanji akan setia padamu sayang ,,, cinta ku terhadapmu amatlah besar dan bernilai untukku ,, jaga lah ia seperti mana engkau mncintai dirimu sayang ,,,

dekat di hati saya ,,

kadang2 mata sye  jeles sgt ngan hati sye ..
nape ekk ???
nak tau nape???

sebab ...

awak slalu dekat d hati sye,tp jauh dr mata sye ,,,,

 huuhuhu ,,

sye rndu awak tau ,,, awak xrndu sye ke syg ???

kamek rindu sayang kitak aieee ,,

cayang ,, mek rindu tak aiee ,, tak xrindu mek kah ?? hmm ,,, stiap detik ,saat,masa,jam ,hari n apa gik oo ,, owez mek rndu tak bah ,, hahahaha ,,, trustly ,, mek rndu tak ,, mek takut eyhhh kehilangan tak yg ,, mek tauk rami mpuan mowk gan ktk jwak bah ,, mek hope kta pat jga hbgn tok ya ,, mek xmowk eyh khlgan tak ,, huhuu ,, mek syg tak gilak2 bah ,, kitak jak lam atie mek tyme towk n untk slmany , mek xda feel gan org len gik bah ,, mek tauk tak boleh jga mek bah ,, mek pcyak gan tak yg ,, mek tauk bah ,tak xkan mpermainkan mek n blaku curang blkng mek ,, mek tauk tak adalah org yg bna2 tulus mncintai mek bkn kdak laki len yg pnah mek knal bah ,,kitak adalah the best eyh ! mek sayang kitak bah ,, huhu ,, jgn noti2 kat cnun syg arhh ,, jga drik ya mena2 , jgan lazy2 jwak ,, xleh bah ,, hrus smngt k ,, posa towk mzti full k ,,, boh ponteng posa ,, lak xraya ,, hahaha ,,, syg2 ,, mek syg tak n rndu tak ,, muaaaahhhh ,,,, mek sntiasa mnanti kitak ,,

fez tyme kenak rotan..

alahai ,,aritowk ari yg xbest k kmk ,, mek knak rotan eyh ,,xpnah2 mek knak rotan ,, hmm , yalah ,,gara2 dikpun jwak xtrun clss tmbhn ,, neydak knak sebat ,, hmm ,, sakut weiii ,, seh trasa gik sakit ny ,, walaupun towk fez tyme mek knak , mek sikmowk ulang ya gik eyhh ,, sakit gilak ,, mak ooii ,pey umah ,pdah gan mama , pasya ,knak leter balit leh mama ,, alhai ,, dugaan gilak lah tyme bulan posa towk oo .. hmm ,,, pztowk sikmok ulang gik eyh bnda ya ,, sakit gileeerrrr ,,,,,