Monday, 21 November 2011

miss u ..

ehem ,, mek nak mintak maaf gilak2 kat tak coz dh tinggalkan kitak k ,, mek xbmksd pun mowk polah dkya ,, mun ktk syg mek tyme ya ktk dh pertahankan cinta kita bha ,,tp ylah mek ngga tak mcm endah xendah jawk gn relationship kta riya ,, btw nak , mek still syg tak bha , tak terlalu bait d mata mek ,, tak berhak dpt org yg beh bgs dr mek k ,, mek nak mintak ampun mintak maaf gilak2 gan tak coz dh polah tak skit atie jwak ,, mek xmowk tak berdendam gan mek ,, tyme ya mek bna2 dh pasrah gan hbgn kta nak salu kae riya ,,tp suma ya da hikmah ny ,, wlaupun blog tok seh milik kta bersama tp mek ttap selalu bca apa yg kita tulis lam towk ,,, mek xsangka hbgn kta berakhir dakya jak ,arap jak mowk perthankan ny ,tp mcm xda jdoh jak ,,tp mek hope ,, jdoh  kita ttp ada bha ,, bnyak2 kan berdoa ,, hmm ,,, k la ,, tok jak mek mowk tulis,,bye ,,, miss u ,,

No comments:

Post a Comment